Enovice in ugodnosti
zapri Ocala Želite videti katera očala vam pristajajo? Ne čakajte! Preizkusite zdaj!
Prijava | Registracija

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 50€!

“Kjer dobite največ za vaš denar!”

Košarica

Artiklov: 0

Spletna optika

Optika Kiraly je podjetje z dolgo in bogato tradicijo poslovanja s področja korekcije in zaščite vida.  Družinsko podjetje s sedežem v Lendavi je začelo poslovati leta 2000. Poleg optike se nahaja specialistična oftalmološka ambulanta z zdravnikom - oftalmologom. V podjetju si prizadevamo, da ves čas sledimo modnim smernicam, novim tehnologijam in novim spoznanjem tako na področju ponudbe okulističnih storitev kot tudi optičnih izdelkov. V ambulanti lahko opravite specialistični pregled vida, določila se vam bo refrakcija- dioptrija, nakar vam bomo s pomočjo najnovejše tehnologije izdelali predpisana očala. Nudimo tudi popravila optičnih izdelkov (menjava nosnikov, vijakov,…).  Ponujamo blago priznanih in kvalitetnih blagovnih znamk korekcijskih, sončnih očal in kontaktnih leč. Naše največje zadovoljstvo so zadovoljne stranke!

 

Viktorija Kiraly, optik tehnik

Viktorija Kiraly je ustanoviteljica Optike Kiraly. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami ter obsežnim znanjem skrbi za zadovoljstvo strank, prenaša znanje na ostale zaposlene in povezuje vse zaposlene v homogeno, sinergistično celoto, ki usklajeno skrbi za ostrino in kvaliteto vida strank.  Zaveda se, da pri celostni oskrbi vida ni pomemben le očesni pregled in določitev dioptrije, temveč tudi strokovno izobražen optik, ki primerno svetuje pri izbiri stekel in okvirjev. Viktorija se ni nikoli nehala učiti, saj konstantno pridobiva izkušnje na mednarodnih sejmih ter izobraževanjih.

 

Ludvik Kiraly, dr.med. specialist oftalmolog

Ludvik se je po končani specializaciji iz oftalmologije (leta 1989) zaposlil na Očesnem oddelku Splošne bolnišnice Murska Sobota. Leta 1998 je zapustil bolnišnico ter v Lendavi odprl očesno ordinacijo, ki deluje v okviru javne zdravstvene mreže (koncesija). Dolgoletne izkušnje, natančnost, skrb za pacienta ter veselje do dela so razlogi, ki vplivajo na visoko stopnjo zadovoljstva pacientov. Poleg temeljitega pregleda morebitne splošne patologije očesa si vzame veliko časa za natančno določitev refrakcije- dioptrije pacientovih oči. Ludvik je strasten športnik, saj se v prostem času ukvarja z nogometom, tenisom, pikadom. Je bivši svetovni zdravniški prvak tako v nogometu kot tudi v tenisu.

Peter Kiraly, dr. med. specializant oftalmologije in optik tehnik

Peter nam prinaša mladost, ambicije in visoko stopnjo proaktivnosti. Plod njegove proaktivnosti je tudi spletna trgovina www.spletna-optika.net. Leta 2013 je končal medicinsko fakulteto, leto za tem pa je postal optik tehnik. Kljub številnim obveznostim, ki jih ima ob opravljanju specializacije iz oftalmologije rad priskoči na pomoč tako v očesni ordinaciji kot tudi v optiki. Odlikuje ga visoka stopnja radovednosti ter sveže ideje, katere je kljub trdemu delu pripravljen izpeljati. V prostem času se tako kot oče zelo rad ukvarja s športom.

Suzana Kutnjak

Suzana Kutnjak se je gospe Viktoriji pridružila takoj po odprtju optike Kiraly. Po izobrazbi je trgovski poslovodja. Svoje delovne izkušnje je s pridom uporabila pri delu v optiki. Je organizirana, dosledna, zanesljiva in komunikativna oseba. Delo v optiki ji pomeni poseben izziv, ki ga z veseljem opravlja. S svojo prijaznostjo, potrpežljivostjo in čutom za estetiko zna prisluhniti strankam, se jim resnično posvetiti in jim pomagati pri izbiri pravih očal.

 

Katja Tibaut, optik tehnik

Katja, ki je zaposlena kot optik tehnik v optiki Kiraly izžareva polno energije in novih ambicij,  Komunikativnost, prijazen dostop do strank in veselje do dela z ljudmi so kompetence, ki jo odlikujejo. Prepoznavanje potreb in želja strank je zanjo izziv s katerim se vsak dan z veseljem spopada.

 

Melinda Magyar, zdravstveni tehnik

Melinda Magyar je končala srednjo zdravstveno in se takoj po šoli zaposlila v Očesni ambulanti . Od začetka odprtja očesne ambulante skupaj z dr. Kiralyjem sestavljata tim . Svoje delo jemlje resno, njen pristop je natančen, hiter ter predvsem odgovoren. V prostem času gre z družino na krajše izlete, sprehode, rada kolesari , prebere pa tudi kakšno dobro knjigo in pogleda kak dober film.

Blagovne znamke

Prednosti nakupa v spletna-optika.net

 • 14-dnevna garancija

  Če si boste v roku 14 dni premislili vam bomo povrnili celotno kupnino. Za izdelke, ki so izdelani individualno (korekcijski okvir s stekli) vam ne moremo zagotavljati vračila kupnine.

 • Hitra dostava

  Izdelek vam bomo dostavili preko hitre pošte kurirske službe DPD po njihovem ceniku.

 • Varen nakup

  Izdelek plačate po povzetju, predračunu, s kartico ali preko Paypala. Vaši osebni podatki so varni, zato do zlorab ne more priti.

 • Brezplačna pomoč

  Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 02/578 80 69.