Enovice in ugodnosti
zapri Ocala Želite videti katera očala vam pristajajo? Ne čakajte! Preizkusite zdaj!
Prijava | Registracija

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 50€!

“Kjer dobite največ za vaš denar!”

Košarica

Artiklov: 0

Način plačila

 

Ponujamo vam širok nabor možnosti plačila:

Plačilo po predračunu (UPN) – omogoča plačilo z nakazilom iz vašega transakcijskega računa na naš.  Na svoj e-mail, ki ste ga navedli ob registraciji boste prejeli naročilo, na katerem bodo izpisani vsi podatki za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom BN 02 (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke, lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti. Plačilo zneska vašega naročila mora biti na našem transakcijskem računu razvidno pred dostavo naročenih izdelkov.

Gotovinsko plačilo po povzetju – omogoča gotovinsko plačilo kurirju ob dostavi pošiljke. Izdelki bodo dostavljeni preko kurirske službe DPD.

Plačilo s plačilnimi karticami – omogoča nakup artiklov ponujenih v naši spletni trgovini s plačilnimi karticami BA, Maestro, Mastercard in Visa.

PayPal – omogoča nakup preko najvarnejšega spletnega plačilnega sistema PayPal. Storitev zagotavlja varno spletno plačevanje v realnem svetu. Več informacij si lahko preberete na spletni strani www.paypal.com

 

 

Blagovne znamke

Prednosti nakupa v spletna-optika.net

 • 14-dnevna garancija

  Če si boste v roku 14 dni premislili vam bomo povrnili celotno kupnino. Za izdelke, ki so izdelani individualno (korekcijski okvir s stekli) vam ne moremo zagotavljati vračila kupnine.

 • Hitra dostava

  Izdelek vam bomo dostavili preko hitre pošte kurirske službe DPD po njihovem ceniku.

 • Varen nakup

  Izdelek plačate po povzetju, predračunu, s kartico ali preko Paypala. Vaši osebni podatki so varni, zato do zlorab ne more priti.

 • Brezplačna pomoč

  Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 02/578 80 69.